Top Social

reklam

Vileda Windomatic İle Cam Temizliği

11.11.2017

Vileda Windomatic İle Cam Temizliği

Vileda Windomatic ile Cam Nasıl Temizlenir

Vileda Windomatic
Vileda Windomatic
  Gelişen dünyada  yeni nesil temizlik ürünleri de  artık yavaş yavaş hayatımızda yer almaya başladı. Hem pratik hem de kullanışlı bu ürünler hayatımızı kolaylaştırdığı gibi kendimize ayıracak zaman da bırakıyor bizlere. 
 Viledanın Windomatic adlı mini vakum makinesi ile temizlik yapmak artık çocuk oyuncağı. Cam sil sıkılan cam, ayna, fayans, araba camları veya düz zeminlerin üzerindeki sıvıyı vakumlayarak hiç leke bırakmadan kurulayan bu harika ürün tam bir hayat kurtarıcı diyebilirim.  Şarz edilebilir batarya ile çalışan Vileda Windomatic  oynar başlığı  ile kenar ve köşelerde de oldukça rahat bir kullanım sağlıyor. Kauçuk başlığı ile vakumlayarak emdiği suyu haznesinde toplayarak elinizi suya sabuna değdirmiyor. Üstelik bu hazneleri bulaşık makinenizde de  yıkayabiliyorsunuz.  
  Bu kullanışlı ürünü evde, ofiste hatta arabanızın camlarını temizlemekte bile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Temizliği eğlenceli hale getiren Vileda Windomatic ile yorulmadan pırıltılı camlara kavuşun. 

İlk adımda pencereyi dilediğiniz bir cam sil ile ıslatın. Eğer camınız çok kirli ise önce kirini ıslak bir bez ile almanızda yarar var. 


İkinci adımda cam sil sıktığınız zeminde Windomatic'i yukarıdan aşağıya ya da yatay olarak çekerek sıvıyı vakumlayın. 

Yorum Yaz
Yorum Gönder